Gulvafslibning og gulvafhøvling af trægulv

​Er det blevet tid til en gulvafslibning af dit trægulv? Hos Århus Gulvservice IVS har vi 15 års erfaring med alle former for gulvafslibning og gulvafhøvling for private og erhverv. Vi udfører gulvarbejder for kunder i blandt andet Aarhus, Odder, Horsens og omegn.

Slibning af gulve et alternativ til udskiftning

​Afslibning af gulve udføres som et alternativ til udskiftning af hele gulvet. En gulvafslibning bringer gulvet tilbage til sin oprindelige stand, men du kan også vælge en anden type overfladebehandling. Gulvet vil fremstå flot og jævn efter en gulvslibning. I visse tilfælde kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling. Vi har stor ekspertise med afhøvling og slibning af gulve samt med overfladebehandlinger. Vi har altid fokus på kvalitet og på at levere et godt håndværk. Vi har også fokus på at levere en god og kompetent kunderådgivning.

Hvad koster gulvafslibning?

​Vores priser for gulvafslibning afhænger af, om der er behov for en eller flere slibninger såsom grov og fin samt eventuel gulvafhøvling. Dertil kommer dit valg af overfladebehandling. Vi bestræber os altid på at finde en billig løsning.

Kontakt os for at få et tilbud på afslibning af gulvet

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores gulvfirma, og hvis du ønsker mere information om, hvad vi kan tilbyde. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for gulvafslibning. Du kan kontakte os på telefon 2323 92 55 for at få flere oplysninger. Du kan også skrive til e-mail aarhusgulv@gmail.com.

Indhent et uforpligtende tilbud på gulvservice

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Vedhæftning
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

15 års erfaring lyver ikke - vi er eksperter i gulve!

Der er ikke det vi ikke kan, inden for gulvarbejde. Vi rådgiver gerne om valg af materialer, overfladebehandling og evt. renovering. Så drømmer du om et spritnyt parketgulv, et sildebensgulv eller måske endda et epoxygulv, så kontakt os i dag og få et tilbud!

Om Århus Gulvservice IVS

Har du brug for en dygtig gulvlægger? Hos Århus Gulvservice IVS har vi 15 års erfaring som gulvmand, og vi kan lave alt fra et nyt gulv til renovering af det gamle, eller lægge nyt gulv.

Kontakt

Bygaden 5, 8700 Stensballe

Mandag - fredag: -08.00 - 16.00