Epoxygulv til både private og erhverv

​Overvejer du at få et epoxygulv? Hos Århus Gulvservice IVS har vi mange års erfaring med at lave forskellige former for gulve såsom lægning af polyurethan- og epoxygulv. Det er primært erhverv, som vælger epoxy, men private har også fået øjnene op for materialet. Vi har kunder i blandt andet Aarhus, Odder, Horsens og mange andre steder.

Epoxybelægninger er stærkt og resistent

​Et epoxygulv er særligt velegnet til en fabrik, et lager eller et værksted, fordi epoxybelægninger er ganske stærkt og rimeligt resistent over for mekanisk, kemisk og termisk påvirkning. Derfor er det også på vej ind i private hjem såsom køkkener, badeværelser og bryggers, men også fordelingsgange og dagligstuer. Vi har 15 års erfaring med gulve og epoxy, og vi har altid haft fokus på kvalitet samt på det gode håndværk. Samtidig har vi stort fokus på at levere en god og kompetent kunderådgivning.

Hvad koster epoxygulv?

​Vores priser for epoxygulv afhænger blandt andet af, om der er tale om epoxymaling eller en konkret epoxybelægning. Dertil kommer behovet for forbehandling. Underlaget skal for eksempel være fuldstændigt frit for olier, fedtstoffer og sæberester.

Kontakt os for at få et tilbud på en belægning

Du er velkommen til at få flere oplysninger om epoxy og polyurethan, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for et epoxygulv. Du kan ringe til os på telefon 2323 9255 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail aarhusgulv@gmail.com.

Indhent et uforpligtende tilbud på gulvservice

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Vedhæftning
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

15 års erfaring lyver ikke - vi er eksperter i gulve!

Der er ikke det vi ikke kan, inden for gulvarbejde. Vi rådgiver gerne om valg af materialer, overfladebehandling og evt. renovering. Så drømmer du om et spritnyt parketgulv, et sildebensgulv eller måske endda et epoxygulv, så kontakt os i dag og få et tilbud!

Om Århus Gulvservice IVS

Har du brug for en dygtig gulvlægger? Hos Århus Gulvservice IVS har vi 15 års erfaring som gulvmand, og vi kan lave alt fra et nyt gulv til renovering af det gamle, eller lægge nyt gulv.

Kontakt

Bygaden 5, 8700 Stensballe

Mandag - fredag: -08.00 - 16.00