Gulve i linoleum og vinyl​

Vinylgulve er den ideelle løsning til køkkenet, bryggerset, entréen og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage. Vinylgulve er stærke gulve, der kan holde til lidt af hvert. Det er gulve, der er lette at rengøre og vedligeholde. Det er kort sagt det gulv, der skal lægges, hvor sliddet er størst.

Århus Gulvservice lægger vinylgulve professionelt og effektivt til favorable priser. Har I allerede indkøbt det gulv, der skal lægges, kommer vi gerne og monterer det korrekt. Skal I først til at finde det helt rigtige vinylgulv, står vi klar med råd og vejledning.

Århus Gulvservice leverer og monterer alle former for linoleum. Linoleum er et slidsstærk materiale, der er let at rengøre og som derfor er velegnet som gulvbeklædning i en lang række rum. Vi fører et bredt udvalg af linoleumsgulve i forskellige farver og mønstre, så det altid er muligt at finde en model, der passer ind i boligen.


Ønsker I råd og vejledning om køb, montering og vedligeholdelse, står vi altid til rådighed. Kontakt os for at høre mere om priser og tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud på gulvservice

Skriv en besked herunder - eller ring hvis det haster.

Vedhæftning
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

15 års erfaring lyver ikke - vi er eksperter i gulve!

Der er ikke det vi ikke kan, inden for gulvarbejde. Vi rådgiver gerne om valg af materialer, overfladebehandling og evt. renovering. Så drømmer du om et spritnyt parketgulv, et sildebensgulv eller måske endda et epoxygulv, så kontakt os i dag og få et tilbud!

Om Århus Gulvservice IVS

Har du brug for en dygtig gulvlægger? Hos Århus Gulvservice IVS har vi 15 års erfaring som gulvmand, og vi kan lave alt fra et nyt gulv til renovering af det gamle, eller lægge nyt gulv.

Kontakt

Bygaden 5, 8700 Stensballe

Mandag - fredag: -08.00 - 16.00